Vervolgonderzoek dodelijk schietincident Venlo

dinsdag 14 mei 2013

Venlo/Helden - Dinsdagochtend startte de politie met het doorzoeken van een aantal panden in de gemeente Peel en Maas. Dit in verband met het onderzoek naar het schietincident aan de Lovendaalseweg in Venlo op 25 oktober jongstleden.

De panden liggen in de dorpen Kessel en Helden. In verband metdit onderzoek werd dinsdag 7 mei een 52-jarige man aangehouden. De zoekingenzijn een vervolg op deze aanhouding en duren naar schatting enkele uren.

Onderzoek

De politie is met een team van 25 rechercheurs maandenlang volopbezig geweest met het onderzoek in deze zaak. Direct na het schietincident werder sporenonderzoek en buurtonderzoek uitgevoerd. Daarnaast werd er door deMobiele Eenheid in de omgeving rondom de Lovendaalseweg gezocht naar mogelijkesporen. Sectie op het lichaam van de vrouw heeft eerder uitgewezen dat ze doorschotwonden om het leven is gekomen. Onderzoek leidde naar de verdachte, een52-jarige man verblijvend in Helden, die vorige week door de politie werdaangehouden op luchthaven Schiphol. Meerdere aanhoudingen in deze zaak wordenniet uitgesloten.

2012104102

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Venlo | 112 alarmeringen Venlo | Goedkoop Tanken in Venlo | Supermarkten in Venlo | Weerbericht Venlo