Getuigen gezicht van straatroof

zaterdag 16 september 2017

Belfeld - De politie zoekt getuigen van een straatroof zaterdagavond bij het Muldersplein. Een oudere man in een scootmobiel werd daar door twee mannen beroofd van zijn tas.

Rond 18.00 uur reed de man met zijn scootmobiel vanuit het spoorwegviaduct over de Schoolstraat, toen hij ter hoogte van richting van het Muldersplein werd aangesproken door twee mannen. Een van hen droeg een petje. Het slachtoffer werd vervolgens beroofd van zijn tas door hen. De mannen stappen in een zilverkleurige auto en reden weg over de Schoolstraat in de richting van de A73. Later is door de politie de tas zonder inhoud aangetroffen.

Het incident heeft grote impact op het slachtoffer gemaakt, hij is door agenten opgevangen. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Was u rond 18.00 uur op de Schoolstraat en heeft u wellicht de beide mannen gezien? Of kunt u meer informatie geven over de zilverkleurige auto waarin zij richting de A73 mee weg zijn gereden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Venlo | 112 alarmeringen Venlo | Goedkoop Tanken in Venlo | Supermarkten in Venlo | Weerbericht Venlo