Getuigen beroving fietser gezocht

zondag 28 april 2013

Lomm - Getuigen die informatie hebben over een beroving zaterdagavond van een fietser door twee verdachten op de Bosbergstraat in Lomm worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Zaterdagavond rond 00.4500 uur fietste een 19-jarige man vanafde Voort rechtsaf de Bosbergstraat in. Daar stond een donkerkleurig autogeparkeerd. Twee mannen stapte uit de auto en de bestuurder drukte hetslachtoffer tegen zijn lichaam, waardoor deze ten val kwam. Beide verdachtenbedreigde het slachtoffer en maakte een klein geldbedrag buit. Vervolgensstappen ze in de auto en deze reed weg richting de Voort, waar ze linksafsloegen richting de Rijksweg. Het slachtoffer raakte bij de beroving gewond aanzijn knie. De politie heeft onderzoek ingesteld.

Signalement van de verdachten

De bestuurder is een blanke man van ongeveer 1.80 meter. Hij hadeen licht gezet postuur, is ongeveer 40 jaar oud. Deze persoon had kort haar,donkerkleurig (bruin of zwart) en droeg donkerkleurige kleding; een spijkerbroeken donkerkleurige zomerjack.

De bijrijder is eveneens een blanke man die ongeveer 1,70 tot1,75 m lang is. Een gezet postuur, licht buikje en rond 40 jaar oud. Hij hadminder haar dan de andere verdachte en dit was kort aan de zijkanten. Hij droegeen donkerkleurige jas en een spijkerbroek.

Het voertuig waarin de beide verdachten reden is eendonkerkleurig auto, stationmodel.

Heeft u getuigeninformatie over deze beroving of kent u debovenstaande personen, dan kunt u contact opnemen met de politie via hetalgemene telefoonnummer 0900 - 88 44, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem tebereiken via 0800 - 7000.

2013037532

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Venlo | 112 alarmeringen Venlo | Goedkoop Tanken in Venlo | Supermarkten in Venlo | Weerbericht Venlo