Venlo | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Politieonderzoek naar vechtpartij

mishandeling / vechtpartij

Venlo - De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een melding over een vechtpartij tussen enkele personen waarbij mogelijk is geschoten. Na een achtervolging is er een verdachte aangehouden door agenten.

Een melding over een ruzie waarbij mogelijk geschoten op een parkeerplaats bij het Zwart water lokaal zagen agenten een auto de parkeerplaats verlaten. De automobilist negeerde een stopteken en ging er vandoor. Op de Straelseweg wisten agenten de auto klem te rijden, waarna de bestuurder is aangehouden. Daarbij raakte niemand gewond. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Op dit moment is de politie bezig met het horen van getuigen en het uitvoeren van een technisch onderzoek bij de parkeerplaats aan het zwart water. Getuigen die mogelijk informatie hebben over dit incident worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Soortgelijke berichten

Vechtpartij
Zaandam

Vechtpartij
Hilversum

Vechtpartij
Almelo

politie zoekt getuigen van vechtpartij in caf tijdens voetbalwedstrijd.
Volendam

Getuigen vechtpartij gezocht
Utrecht

Vechtpartij op straat
Utrecht

Mannen aangehouden na vechtpartij
Bergen Op Zoom

Aanhouding na vechtpartij
Bergen Op Zoom

Vechtpartij tijdens voetbalwedstrijd
Tilburg

Politie zoekt slachtoffer vechtpartij
Brunssum

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio