Gezamenlijk onderzoek naar softdrugs

dinsdag 11 april 2017

Venlo - In een gezamenlijke actie van het Openbaar Ministerie (OM) Limburg en de politie zijn er dinsdagavond doorzoekingen gestart bij panden op de Bevrijdingsweg in Venlo. De actie is nog in volle gang. Naar verwachting zal er in de loop van de avond meer duidelijkheid zijn over de resultaten.

Enkele tientallen medewerkers zijn nu bezig met het doorzoeken van twee panden en het controleren van de aanwezigen op het bezit van softdrugs. Een van de locaties is mogelijk een ontmoetingsplek voor leden van een OMG (Outlaw Motorcycle Gang). De politie heeft de omgeving afgezet in verband met de doorzoeking.

Aanleiding voor deze actie is een onderzoek gericht op het bezit van softdrugs. Eventuele bewijsstukken worden daarbij in beslag genomen en aanwezigen worden door agenten gefouilleerd. De verwachting is dat de actie de hele avond in beslag neemt. Op een later moment worden de voorlopige resultaten bekendgemaakt.

De aanpak van OMG's (Outlaw Motorcycle Gangs) heeft een hoge prioriteit voor de politie, gemeenten en Openbaar Ministerie. Leden zijn op grote schaal betrokken bij criminele en/of ondermijnende activiteiten op het gebied van onder meer wapens, drugs en intimidatie. Hierbij wordt door de betrokken partners gekeken naar de meest effectieve werkwijze; dit kan zowel bestuurlijk, strafrechtelijk of anderszins zijn.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Venlo | 112 alarmeringen Venlo | Goedkoop Tanken in Venlo | Supermarkten in Venlo | Weerbericht Venlo