Politieonderzoek met duikers in visvijver

maandag 16 december 2013

Venlo / Eindhoven - In het kader van een lopend politieonderzoek van de politie Limburg zijn duikers bezig met een onderzoek in en rondom een vijver in het Henri Dunantpark in Eindhoven. Het onderzoek is opgestart nadat op 14 oktober een vrouw zwaargewond in haar woning in Venlo werd aangetroffen.

Naar aanleiding van aanwijzingen uit het rechercheonderzoekheeft de politie in samenspraak met het Openbaar Ministerie besloten om duikersmet speciale apparatuur in te zetten. Onder begeleiding van recherche zullenduikers van Defensie onderzoek instellen naar mogelijke sporen in de genoemdevijver aan het park gelegen aan de Rode Kruislaan. Gezien de omvang van devisvijver, is de verwachting, dat de uitgebreide zoekactie mogelijk enkele dagenin beslag zal nemen. Politie en partners proberen de overlast voor burgers diein het park willen recreren zoveel mogelijk te beperken.

Defensie Duikgroep

Al jarenlang is de Koninklijke Marine door de Defensie Duikgroep(DDG) een erkende samenwerkingspartner van de politie. Dit onderdeel heeft veelkennis en expertise opgedaan tijdens wereldwijde operaties en oefeningen,nationale onderzoeken en militaire bijstand.

Aanleiding

Op maandagavond 14 oktober werd rond 21.30 uur een vrouwzwaargewond in haar woning aan de Genbroekstraat in Venlo aangetroffen. De vrouwwas niet aanspreekbaar en een traumahelikopter kwam ter plaatse voor medischeondersteuning. In de nacht van maandag op dinsdag overleed de 33-jarige vrouwaan haar verwondingen in het ziekenhuis te Nijmegen. De politie gaat uit van eenmisdrijf. In deze zaak zijn nog geen aanhoudingen verricht.

2013093316

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Venlo | 112 alarmeringen Venlo | Goedkoop Tanken in Venlo | Supermarkten in Venlo | Weerbericht Venlo