Onderzoek naar aantreffen stoffelijk overschot

donderdag 16 april 2015

Venlo - Het politieonderzoek naar een stoffelijk overschot dat donderdagochtend werd aangetroffen op de Louisenburgweg is nog in volle gang. Over de omstandigheden waaronder het slachtoffer is overleden, is nog geen duidelijkheid.

Rond 07.00 uur trof een passant het stoffelijk overschot aan van een man,nabij zijn auto. Op dit moment zijnalle scenario's nog mogelijk; eenmisdrijfof zelfdoding kunnen niet worden uitgesloten. Nader onderzoek moet daaroveruitsluitsel geven. Met het oog op mogelijke zelfdoding worden de personalia vanhet slachtoffer momenteel niet verstrekt.

Forensisch opsporing heeft een technisch onderzoek ingesteld en met eenspeurhond is de omgeving van de vindplaats afgezocht op mogelijke sporen. Eenpolitiehelikopter is ingezet om de plaats delict en omgeving in beeld tebrengen. Rond het middaguur is de weg weer vrijgegeven. Op het lichaam van hetslachtoffer wordtsectieverricht.

Heeft u informatie over deze zaak dan kunt u contact opnemen met de politievia het algemene telefoonnummer 0900 - 88 44, of anoniem via Meld MisdaadAnoniem te bereiken via 0800 - 7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Venlo | 112 alarmeringen Venlo | Goedkoop Tanken in Venlo | Supermarkten in Venlo | Weerbericht Venlo