Drie aanhoudingen en een gewonde bij ruzie

zondag 28 februari 2016

Belfeld - Een man (identiteit nog onbekend) is in kritische toestand per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis na een ruzie. Drie verdachten zijn na een korte tijd later aangehouden in Blerick.

Rond 19.30 uur kreeg de politie melding van een ruzie tussen enkele personen bij de rotonde aan de Rijksweg. Toen agenten ter plaatse arriveerden troffen zij een gewonde persoon aan, de anderen betrokken waren in een auto vertrokken. Deze zijn korte tijd later door politiemedewerkers aangehouden in Blerick. Het betreft drie personen waarvan nog geen personalia bekend zijn momenteel. Aanleiding en motief voor de vechtpartij zijn nog onduidelijk.

 

 

 

Het slachtoffer is in kritieke toestand per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een traumahelikopter is ter medische assistentie opgeroepen. Getuigen die informatie hebben over het incident worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 - 88 44. In verband met het technisch onderzoek bij de rotonde aan de Rijksweg kan het lokale verkeer hinder ondervinden van de politieafzetting. Verzoek is om alert te zijn en aanwijzigingen hulpdiensten op te volgen.

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Venlo | 112 alarmeringen Venlo | Goedkoop Tanken in Venlo | Supermarkten in Venlo | Weerbericht Venlo